NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D2

Veerhuys O13.1 en O13.2 winnen van Purmesteijn (5-0 en 5-4)

By december 18, 2022 No Comments

18-12-2022.

Adri had twee oefenwedstrijden geregeld in de Kreek. De tegenstander was het  Purmesteijn O13.1 veld team dat zich opgesplitst had in twee teams. Veerhuys D2 beet het spits af. Purmesteijn kwam op een 0-2 voorsprong, maar onder leiding van de goed spelende Pascal wist het Veerhuys O13.2 team zich terug in de wedstrijd te spelen en won het uiteindelijk met 5-4. Bij het team debuteerde Meiz prima.

Veerhuys D1:

De coach wil met zijn team meerdere systemen kunnen spelen, misschien niet altijd te begrijpen voor iedere toeschouwer maar tegen Purmesteijn werd voor een andere tactiek gekozen dan afgelopen vrijdag. Waarom? Omdat deze tegenstander in het midden veel ruime liet en dan kun je uiteraard veel beter combineren. Het team was aangevuld met Cor uit de D3 en ze speelden prima. Het oefenduel  werd door Veerhuys D1 gewonnen met 5-0 en dat is knap temeer omdat het team ook voor een gedeelte uit eerstejaars bestaat. We kregen na afloop dan ook de complimenten  van de tegenstander in deze aantrekkelijk wedstrijd.

De doelpunten makers weet ik even niet meer precies, ik dacht Sylvano 2x, Mert, Cor en Eric allen 1x. Heel goed gedaan team en hopelijk is Noud, onze topscoorder, weer spoedig hersteld, hij kreeg in deze  goede wedstrijd rust.