NieuwsVeerhuys E1

Veerhuys O11gelijk in spannend duel tegen Marlène (3-3)

By februari 10, 2024 No Comments

9-2-2024.

In sporthal de Vredehof werd het een spannend duel tussen Veerhuys en Marlène. Er was ook veel publiek op af gekomen. Het werd uiteindelijk 3-3.

Gehavend aan de strijd starten we met 3 geblesseerden (Noah, Maxim en Roemer).

We gingen goed uit de startblokken en het was Tobe die de keeper mooi passeerde en de 1-0 op het scorebord zette. Maar vrij snel werd het team zwaar onder druk gezet door een goed ingespeeld Marlène en met een paar mooi opgezette aanvallen kwamen de jongens 1-2 achter. Vanuit een hoekschop werd de bal teruggelegd op Didier die met een beheerst hard hoog schot de gelijkmaker aantekende (2-2).

De spanning was om te snijden en met een volle tribune was het echt een zinderende wedstrijd waarbij Marlène toch weer op voorsprong wist te komen. (2-3)

We waren in de slotminuten aanbeland en toch wel wat leuke kansen gehad door hard werken van het hele team. Na een overtreding op een aanval van Milo was er een vrije trap op een mooie plek. Didier werd snel in het veld gebracht en knalde de bal kanonhard en loepzuiver in de kruising. Het was een toffe wedstrijd waarbij de boys om iedere meter vochten. Echt complimenten voor de inzet en spel! Het publiek had genoten!