NieuwsVeerhuys E1

Veerhuys O11/1 wint ook ruim bij Vennewater (1-13)

By oktober 25, 2019 No Comments

25-10-2019.

In de herfstvakantie moest Veerhuys E1 uit spelen tegen Vennewater. Omdat het vakantie was waren bij Veerhuys niet alle spelers aanwezig. Het laag geplaatste Vennewater was echter niet in staat om het de koploper moeilijk te maken. Brasen scoorde al rap de 0-1 en daarna werd het 0-2 door Arjen. Een schot uit de hoek van Nick betekende 0-3 en toen ging het opeens hard. Rishano scoorde twee maal achter elkaar en vervolgens liep Veerhuys E1 nog verder uit via Nick en Rishano waarbij veel assists van de voet van Dante kwamen. De 0-8 van Brasen was ook fraai met wederom een assist van Dante. Toen werd het even de Charly show. Charly scoorde drie maal op rij. Twee maal via een afstandsschot en 1 maal uit een assist inderdaad van wederom Dante.

De ruststand was dus maar liefst 0-11. Na de pauze werd het niveau een stuk minder, want te veel werden er individuele oplossingen gezocht. Uit een corner van Nick Scoorde Arjen de 0-12. Een prachtig schot van Charly betekende 0-13. Vennewater E1 kon in de slotfase nog een eretreffer maken waardoor de eindstand 1-13 werd. Veerhuys E1 behaalde dus ook deze week een ruime overwinning en gaat ongeslagen aan de leiding.

Veerhuys 013/3 kwam deze avond ook in actie. Zij speelden uit tegen Volendam 013/1. Het werd een 2-6 overwinning voor het Hoornse team dat ook ongeslagen aan de leiding gaat in hun poule. Goed gedaan allemaal boys.