NieuwsVeerhuys E StarsVeerhuys E1

Veerhuys O11.1 wint met maar liefst 10-1 van Hovocubo O11.1

By oktober 1, 2022 No Comments

30-9-2022.

In sporthal de Vredehof speelde Veerhuys E1 tegen de E1 van Hovocubo. Het verschil was erg groot want binnen een minuut leidde de thuisploeg al met 2-0. Hovocubo O11.1 heeft een wat jonger team dan de geelhemden. De bezoekers werden gelijk vast gezet en hadden daar geen antwoord op. Toch zagen wij bij de gasten een paar hele leuke spelers lopen dus dat zal wel goed komen.

Veerhuys opende de score door uitblinker Kevin, de assist was van Max. Goal nummer twee volgde pal op de eerste goal. Ditmaal was de assist van Kevin en scoorde Ben Aissa. Hovo kwam nog even terug op 2-1, maar daarna werd er ook niets meer weg gegeven. Langzaam werd de score uitgebouwd. Kevin scoorde twee maal op rij en Mike zorgde voor de 5-1.

Goal nummer zes was een zeer fraaie uit het boekje, middels 1x raken. Kevin speelde diagonaal Max aan en die verlengde de bal richting tweede paal alwaar Brian prima afrondde. Goal nummer zeven was ook van Brian bij de tweede paal. Uit een assist van Ben Aissa scoorde Max de 8-1. Goal nummer negen kwam weer op naam van Kevin  en ditmaal kwam de assist van Mike. In de slotseconden scoorde Brian de mooiste van de avond 10-1. Vanaf de achterlijn uit de hoek werd de bal  hoog binnen geschoten. Een beauty dus als afsluiter.

Veerhuys O11.2 kwam deze avond ook in actie. Zij verloren ietwat geflatteerd met 2-5 van Marlène O11.1. Doelpuntenmakers: Felix en Brent beiden 1x.