NieuwsVeerhuys E StarsVeerhuys E1

Veerhuys O11.1 op weg naar titel na 1-9 winst bij Hovocubo O11.1

By mei 10, 2022 No Comments

9-5-2022.

Het was een prachtige zonnige dag deze maandag, waarop al vroeg het inhaal duel stond gepland bij en tegen Hovocubo O11.1

Op vijf uur moest er al er verzameld worden dus dat was even haasten voor sommigen, maar iedereen was gelukkig op tijd. De aftrap was reeds om 17.30 uur en Veerhuys startte volop op de aanval omdat het doelsaldo belangrijk was. Al snel werd het doel gevonden door twee maal Noud en 1 maal Sylvano. Hovo trok zich veelal terug op eigen helft, daar had Veerhuys echter een goed antwoord op door steeds de laatste man te laten opkomen door het midden. Veerhuys liep daarom in de eerste helft uit naar een 0-5 voorsprong in sporthal de Opgang.

Na de pauze veranderde het spelbeeld niet veel. Veerhuys kreeg heel veel kansen zoals een keihard schot dat de onderkant van de lat raakte en een kopbal van Kyan op de paal. De score had dus hoger kunnen uitvallen. De prima spelende Twan stond regelmatig op de juiste plek vrij maar werd niet altijd gevonden bij de tweede paal. Veerhuys E1 bleef wel de druk erop zetten. Hovo maakte nog de eretreffer uit een counter 1-7 en de eindstand werd dus 1-9.

De overige doelpunten makers  voor Veerhuys waren Massin 2x, Vince, Noud, Lyona en Finn. Het was een sportieve wedstrijd. De laatste wedstrijd voor ons team is een uitwedstrijd tegen Marlène MO11.1. Bij winst zijn de geelhemden uit Hoorn dan Kampioen !

Deze zaterdag staan er weer trainingen voor diverse  de teams op het programma in de Weijver  en op zondag in de Kreek.