NieuwsVeerhuys E1

Veerhuys O11.1 – Hovocubo O11.1 (20-3)!

By april 16, 2022 No Comments

15-4-2022.

De wedstrijd van Veerhuys E1 was ook een inhaal wedstrijd op Goede Vrijdag. Tegenstander was Hovocubo O11.1.

De E top van Veerhuys was compleet in sporthal de Vredehof en vanaf de eerste seconde gingen de kids volop op de aanval. Uit een assist van Massin scoorde Lyona al snel de 1-0 en daarna waren het Max, Kyan en Sylvano die  binnen niet te lange tijd Veerhuys op een 4-0 voorsprong brachten. Het niveau verschil was wel erg groot zowel technisch als tactisch. Respect voor de keeper van Hovo die nog erg jong was. Veerhuys bleef goed spelen via individuele acties en combinatie spel. Uit een assist van Vince scoorde Sylvano zijn tweede goal en ook Max deed dat na een assist van Lyona. Uit een vrije schop scoorde Hovo een goal en daarna liep Veerhuys weer verder uit naar een monsterscore. Vince en Sylvano vergrootten de voorsprong, Hovo scoorde nog een keer, omdat onze verdedigers ook wilden scoren en soms even te ver door gingen. Finn bepaalde de ruststand op 9-2.

Na de korte pauze ging Veerhuys gewoon door in hoog tempo. Lyona scoorde eerst via onderkant lat en daarna nog een keer. De mooiste goal kwam via een assist van Max en die werd door Massin op miraculeuze manier afgerond uit de lucht met de hak. Vergelijkbaar met Rafael van de Vaart en wat we een keeper hebben zien doen ooit in de eredivisie veld. Kortom een beauty!

Uiteindelijk werd  het verschil steeds groter. Er kwamen doelpunten voort uit acties van achteruit en ook via mooie combinaties. Voor Veerhuys scoorden nog Vince, Sylvano, Kyan, Twan, Kyan (assist Finn), Kyan (mooie lob goal), en nog twee maal Sylvano.

Uitslag 20-3. Een record.