NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys naar Kampioenspoule na winst op Leekster in Groningen (3-7)

By december 4, 2021 No Comments

3-12-2021.

In een kille koude hal waar voor de rest alles gesloten was speelde Veerhuys 1 uit bij Leekster Eagles.  De thuisploeg maakte geen sterke indruk en hun spel was ook soms hard, hetgeen resulteerde in veel gele kaarten en 1 rode kaart voor de Groningers. Het was de avond van David Albert, hij scoorde voor Veerhuys vijf maal op rij. De ruststand was dus 0-5. Na de pauze  vergrootte Sem Biezen de voorsprong naar 0-6.

Bij Veerhuys debuteerde deze avond weer een eerstejaars A junior uit de eigen jeugdopleiding, Melle van Maarle mocht bij zijn debuut een liedje zingen in de kleedkamer. In de slotfase  van de wedstrijd was de concentratie wel op en dat was jammer voor het doelsaldo. De thuisploeg scoorde nog een paar maal en wederom maakte Albert nog een goal voor Veerhuys. Uitslag 3-7.

De laatste wedstrijd dit jaar is volgende week thuis tegen Feyenoord. Daarna volgt er een competitie stop in verband met het Nederlands team en daarna start de competitie weer op met de Kampioenspoule die wordt gevormd door acht teams die het hoogst zijn geëindigd in de eredivisie.

Het verslagje uit Leek wordt hieronder toegevoegd.