Veerhuys 1

Veerhuys laat Marlène 2 in stof bijten,12-1

By oktober 17, 2015 No Comments

16-10-2015.

20151016-S1-003Het eerste divisie duel van Veerhuys tegen Marlène 2 werd een monsteroverwinning voor de thuisploeg. De uitslag 12-1 zegt iets over het niveau verschil tussen de ere en eerste divisie zaalvoetbal. Marlène kwam met wel erg veel spelers naar Hoorn. De bank zat propvol.

De gasten kwamen op een 0-1 voorsprong maar al snel bleek het verdedigen niet het sterkste punt van het team. Veerhuys was de bovenliggende partij, speelde met meer focus en  liet bovendien een veel meer volwassen indruk achter. De ruststand was 4-1 in Hoorns voordeel.

Na de pauze waren de verschillen nog groter. Marlène bewoog veel, had ook vaak balbezit maar Veerhuys speelde veel doelgerichter en dat zag ook coach Goudmijn vanaf de tribune. De thuisploeg liep via zeer fraaie combinaties en dito goals uit naar een wel erg grote overwinning. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg de thuisploeg nog drie tien meter trappen. Twee werden er benut (Donkers en Darri). De overige goals waren onder andere van Akkerman (3x), Leijen (2x), Pals, Reus en Donkers.

Veerhuys gaat nu aan de leiding in de eerste divisie samen met WS. Het doelsaldo van de Horinezen is echter beter, waardoor het team nu op plek 1 staat.

Veerhuys2 staat bovenaan maar heeft te maken met een blessure golf. Er werd zonder wissels uit voor het eerst verloren met 3-2 van Pellor.

Foto’s Gerrie Meijer Fotografie