NieuwsVeerhuys D2

Veerhuys JO13-2 sluit seizoen af met ruime overwinning op Marlène MO13-2

By april 14, 2024 No Comments

Veerhuys JO13-2 heeft de competitie afgesloten met een ruime overwinning op de meiden van Marlène MO13-2 en eindigt de 2e seizoenshelft met een 2e plaats achter het ongeslagen De Zouaven jo13-1. Veerhuys speelde vandaag zonder de geblesseerden Bryan, Mike en Cristian.

Waar de uitwedstrijd nog een moeizame 2-4 overwinning was is het nu al snel duidelijk dat Marlène mo13-2 niet compleet was afgereisd naar De Kreek in Zwaag. Via doelpunten van Kenzo, Louis en Efe werd het al snel 3-0 voor Veerhuys. Na een foutje achterin toch een tegendoelpunt 3-1. Kenzo zorgde hierna voor de 4-1 ruststand.

Aangezien Veerhuys nog 2 spelers had die nog niet gescoord hadden dit seizoen was de opdracht om deze 2 spelers ook op het scoreformulier te laten komen in de 2e helft.

Dit lukte al vrij snel met de 5-1 van Yashin. Na de 6-1 van Kyan was het de beurt aan Yussuf die de 7-1 scoorde en zo ook zijn 1e doelpunt voor Veerhuys Jo13-2 maakt. De mooiste van de avond was van Kenzo met een hard schot in de kruising. Hierna was het 2x Louis en daarna was het Yashin die zijn 2e van de avond maakte en de einduitslag 11-1 op het scorebord zette. Tussendoor probeerde keeper Steije nog een doelpuntje mee te pikken maar dat lukte een paar keer net niet.

Ondanks de ruime overwinning de complimenten aan Marlène die met een jong meidenteam zich kranig weerde waarbij de 9-jarige (!!) keepster een paar mooie reddingen heeft gemaakt.

Al met al een geslaagde avond welke wordt afgesloten met chips en frisdrank als afsluiter. Het seizoen 2023-2024 zit er helaas alweer op. Veerhuys Jo13-2 behaalde de 1e seizoenshelft een kampioenschap en de 2e helft dus een 2e plaats. Er staan nog wel een aantal trainingen op het programma dus er kan nog gezaalvoetbald worden voorlopig.

Ouders en kids, namens de coaches Barry en Frank bedankt voor het mooie seizoen!!