Veerhuys D2

Veerhuys JO13-2 najaarskampioen

By november 29, 2017 No Comments

Foto: Frank Fotograaf Brussel

Veerhuys D2 is onze eerste kampioen van het jaar, maar er volgen vrijdag aanstaande nog meer titels voor de Veerhuys jeugdteams. In sporthal de Kreek was de tegenstander Zwaag D1. Voor Veerhuys kon er eigenlijk niets mis gaan, want het doelsaldo verschil was bijzonder groot in het voordeel van de wit hemden uit Hoorn. Zwaag D1, de nummer twee op de ranglijst wilde wel voor de eer gaan, dus het ging er redelijk fanatiek aan toe. Bij Veerhuys waren David en Armand vanwege blessures niet inzetbaar. De wedstrijd ging gelijk op. Pas vlak voor rust vielen twee goals 1-1. Na de pauze was er hetzelfde spelbeeld. Na de 1-2 volgde snel de gelijkmaker. Beide Veerhuys goals waren van Tijn. Later  scoorde Zwaag de 2-3 ondanks goed keeperswerk van uitblinker Jayden. Ike kreeg last van de knie na een botsing en Veerhuys speelde geen beste tweede helft. Alle wedstrijden waren in deze competitie gewonnen, maar in deze laatste wedstrijd  lukte dit helaas niet.

Na afloop was er een fraaie beker voor de Veerhuys kampioenen en de coach had voor een zeer mooie taart gezorgd. Van de wedstrijd zijn meerdere foto’s door fotograaf Frank gemaakt. Gefeliciteerd boys met de titel.

Klik hier voor alle foto’s van Frank Fotograaf Brussel 

Wanneer je de foto’s op Facebook niet kunt zien moet je even vrienden worden met Frank en krijg je toegang tot de foto’s.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”294″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]