Het is eigenlijk vrij uniek wat de Veerhuys jeugdopleiding al jaren laat zien. Dit seizoen is de vereniging HV/Veerhuys met maar liefst 12 teams vertegenwoordigd op de finale dag in Amsterdam op 19 april. De geplaatste teams van het Veerhuys zijn in werkelijkheid nog groter, maar bijv. de E stars en kampioen B3 zijn deze dag verhinderd.

De E Stars spelen woensdagmiddag thuis hun laatste competitiewedstrijd tegen Ajax E1. Het team is op plek 2 geeindigd.

Veerhuys reist af naar Sporthallen Zuid met de teams F1,E1,E2,E4(teams voor winterstop), ,D1,D2,D3,D4,C1,C3,B1 en B2. Inzet de titels WEST 1 topklasses en eerste klasses.

Daarnaast werden de nieuwe E2 en D5 en E5  kampioen en staat de E6 met nog 1 wedstrijd te gaan ook bovenaan. De A2 haalde de play-offs,maar werd uitgeschakeld voor de finale.

Omdat niet alle spelers bij een paar teams  beschikbaar zijn deze dag zullen vooral bij de onderbouw de indelingen nog licht aangepast worden. Het spelschema van deze dag is reeds eerder hier op de site geplaatst. Grote dank aan alle vrijwilligers die zich voor onze jeugd dit seizoen hebben ingezet en veel succes op 19 april. En wie weet ook op 10 mei als de landelijke finales worden gehouden ook in Amsterdam.