Mededelingen

Veerhuys jeugd unieke prestaties

By april 9, 2016 No Comments

Het was gisteravond bijzonder spannend in zowel de Vredehof als in de Kreek. Een waar kampioenenbal voor ook de Veerhuys jeugd. Het is bijzonder uniek dat de D, C, B en A teams allen in de finale staan van West 1. Een groot compliment aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet. Top gedaan boys!

De Play off wedstrijden waren zeer spannend, vooral die tussen de Veerhuys B1 en Veerhuys B2. Veerhuys B1 verloor geen enkele wedstrijd  al meer dan een jaar lang en had mijlen voorsprong op de nummer 2 in de topklasse. Het team maakte ook internationaal grote indruk en was  wederom de favoriet voor de Nederlandse titel. Twee maal een gelijkspel tegen Veerhuys B2 (2-2 en 1-1)  in de play offs betekende dat penalty’s de beslissing moesten brengen na een geweldig spannende wedstrijd . Ook hier ging de strijd gelijk op. Pas bij de negende pingel van de B1 werd de paal geraakt en kwam Veerhuys B2 als overwinnaar uit de strijd.

Veerhuys C1 versloeg ook in Heerhugowaard Marlène en Veerhuys D1 won de alles beslissende wedstrijd van jawel Veerhuys D2. De A1 had zich woensdag al geplaatst door 2x te winnen van Sandow. Ook werd deze vrijdag Veerhuys E1 kampioen. Alle wedstrijden dit seizoen werden gewonnen. Grote verassing was de Veerhuys D4 dat gisteren ook de titel pakte.  Jong Veerhuys werd woensdag j.l. kampioen en Veerhuys 1 versloeg de Leekster Eagles, voor een volle tribune, overtuigend met 9-0 en promoveert naar de eredivisie.