NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys heeft makkelijke wedstrijd in Breda en wint met 2-7

By november 20, 2023 No Comments

Archieffoto

17-11-2023.

Het werd een latertje in Breda, de wedstrijd begon pas om 21.30 en liet ook nog uit in de tweede helft toen de leidsmannen deze partij even staakten  na een rode kaart voor hun coach waarna enig tumult ontstond. De tribune aldaar zat boven niet echt vol, maar er was ook een ruimte ingericht beneden en daar zaten de Kroenen supporters dicht op het veld. Vervelend was dat er vanaf de tribune met een scheidsrechters fluitje regelmatig gefloten werd door een supporter. Veerhuys kwam in deze wedstrijd totaal niet in gevaar en daarom werd  Jesse Koeman die niet geheel fit was al snel uit voorzorg op de bank gehouden. Jeffrey de Moel is door een blessure voor onbekende periode niet inzetbaar, hij nam de taak over van assistent coach.

Bij Veerhuys ontbraken nog immer keeper Marcel Ons en speler Mo Darri. Beiden zijn nog steeds herstellende.  Door een hele vervelende  blessure buiten op het veld opgelopen zal ook David Albert lijkt  pas na de winter  in januari weer inzetbaar zijn . Het zit de Hoornse formatie bepaald niet mee, net nu de stijgende lijn is ingezet . Komende vrijdag spelen de geelhemden tegen debutant Ede dat dit weekend won van Marlène.

De doelpunten kwamen op naam van Dol 2, Ooievaar 2, Albert, Wijdenbosch en een eigen doelpunt.

Mindere dag HV/Veerhuys brengt zege niet in gevaar

Bron:  NHD

Rucphen. ZVV Kroeven mag dan hekkensluiter van de eredivisie zijn, toch leed de ploeg uit Rucphen dit seizoen zelden grote nederlagen. Hovocubo won met vijf treffers verschil (6-1) en vrijdag evenaarde HV/Veerhuys die prestatie: 2-7.

„En het was niet eens onze allerbeste wedstrijd”, reageerde coach Anand Jagdewsing na afloop. „Maar we weten dus ook een mindere dag in winst om te zetten. Het was voetballend gezien geen lekkere wedstrijd, wel qua uitslag.” De bezoekers waren in Rucphen, zeker in de eerste helft, de betere partij. „We kregen veel kansen waaruit we te weinig scoorden”, zag Jagdewsing. In eerste instantie scoorde alleen David Albert, maar zijn treffer werd al snel tenietgedaan door een doelpunt van de thuisploeg. Via Jorg Ooievaar en twee keer Stefan Dol namen de Hoornaren halverwege toch een comfortabele voorsprong.

De tweede helft verliep rommelig. Kroeven trachtte de aansluiting te forceren, maar de bezoekers liepen via treffers van Nigel Wijdenbosch en een eigen doelpunt uit naar 1-6. Kroeven pikte nog een treffer mee voordat Jorg Ooievaar de eindstand op 2-7 bepaalde.

Kroeven-HV/Veerhuys 2-7 (1-4).

Doelpunten HV/Veerhuys: Dol 2, Ooievaar 2, Albert, Wijdenbosch en een eigen doelpunt.