NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys haalt met een oude bekende in Hoorn de tweede aanwinst binnen

By juni 7, 2021 juni 14th, 2021 No Comments

Veerhuys heeft de tweede versterking voor volgend seizoen binnen. David Albert komt over van Zeemacht, de eerstedivisionist uit Den Helder.

Bron: NHD

Hoorn is geen onbekend terrein voor Albert. Eerder al droeg de zaalvoetballer met een neusje voor de goal het shirt van Hovocubo. Met die club speelde hij in 2019 in Minsk nog in de Champions League. Uiteindelijk liep het bij die club niet zoals gehoopt en dus keerde hij terug bij Zeemacht, de club die hij eerder ook al diende.

Komend seizoen probeert Albert het in Hoorn bij Veerhuys dus opnieuw een zaalvoetbaltrede hoger. Albert traint inmiddels al mee met de ploeg van trainer Antoine Gooyers, die laat weten blij te zijn met zijn nieuwe aanwinst.

Albert is de tweede versterking voor komend seizoen van Veerhuys. Eerder al maakte de bespeler van sportcentrum Vredehof bekend dat Valdy Barranco na de zomer het gele shirt van die club draagt. Hij speelde twee jaar voor ASV Lebo uit Amsterdam en maakt nu dus de overstap naar club die dit seizoen na vijf speelronden de ranglijst aanvoerde toen de competitie werd stilgelegd.