NieuwsVeerhuys 1

Veerhuys- Groene Ster (11-7)

By november 6, 2023 No Comments

7-11-2023.

Veerhuys had deze zondag een uitwedstrijd in Vlissingen tegen Groene Ster. Terwijl de bus vertrok vanaf de Vredehof  voor een lange reis, oefende de jeugd van Veerhuys O15.1 toevallig voor de eerste keer op het systeem waar het eerste team  deze dag voor zou gaan kiezen.

Bij Veerhuys was Jorg Ooievaar vorige week met een blessure uit gevallen, hij was deze zondag nog niet inzetbaar maar ging wel mee met de bus. Het bericht dat David Albert  zich had zich ziek gemeld kwam laat binnen en daarnaast bleken ook de keepers Marcel Ons en Robin Blaak deze dag nog niet inzetbaar. Daarom werd er noodgedwongen gekozen voor een ander systeem en dat werkte tegen Groene Ster prima. De thuisploeg werd van meet aan onder druk gezet en uitblinker Jeffrey de Moel speelde als mee spelende keeper de hele wedstrijd.

Het vergde veel conditie van de mannen en het werd dus een doelpuntenrijk duel in hoog tempo. De teams gingen redelijk gelijkt op in de score maar uiteindelijk wist het hard werkende Veerhuys verder uit te lopen in de tweede helft en wisten de Horinezen met maar liefst 11-7 te winnen.  Een prima prestatie en een groot compliment voor het hele team.  Het was daarom ook heel gezellig in de bus tijdens de derde helft.

Veerhuys topscoorder Jesse Koeman scoorde 5x, Jeffrey de Moel 3x , Kevin van Londen 2x en Nigel Wijdenbosch 1x.

De volgende wedstrijd is thuis tegen Volendam.

Groene Ster Vlissingen – HV/Veerhuys | HIGHLIGHTS