Veerhuys 1

Veerhuys gepromoveerd naar Eredivisie

By mei 15, 2013 No Comments

20130419-S1-00715-05-2013. HV/Veerhuys is gepromoveerd naar de Eredivisie. Er was al gewonnen van Groene Ster  in de play-offs en ook de penalty’s bij eventueel gelijk doelsaldo waren door ’t  Veerhuys gewonnen dus de kans op promotie was bijzonder groot.

Vandaag mailde de KNVB echter dat Volendam zich heeft teruggetrokken van het hoogste niveau. Hierdoor vervalt de wedstrijd Fermonia Boys-Veerhuys en blijft ook de Limburgse ploeg op het hoogste niveau actief. Bij Volendam gingen al eerder de geruchten dat het onzeker zou zijn of men daar door ging, het is daarom heel jammer dat men in het palingdorp zo lang heeft gewacht met deze definitieve beslissing. Dit had kosten kunnen besparen voor de play-off kandidaten en veel eerder duidelijkheid kunnen geven. Eerder was al Klein Arsenal uit de competitie genomen.

Felicitaties

Veerhuys heeft een zeer knappe prestatie geleverd, niet alleen werd binnen het jaar het hoogsteRicoh niveau weer bereikt, maar dit werd ook gedaan met aanvallend voetbal hetgeen resulteerde in 167 goals.  Felicitaties dus aan coach Gooyers en zijn spelers met het behaalde resultaat.  Felicitaties ook aan hoofdsponsor RICOH die het vlaggenschip en de jeugdafdeling ondersteunt. Veerhuys kan zich nu in alle rust gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Redactie Veerkracht