NieuwsVeerhuys D1Veerhuys E3

Veerhuys E3 en D1 winnen uit in koude hal van Reiger Boys

By januari 26, 2020 No Comments

24-1-2020.

Veerhuys O11/3

Veerhuys E3 en Veerhuys D1 speelden na elkaar in een wel erg koude hal in Heerhugowaard. De hal Noorderend waar tegen Reiger Boys werd gespeeld is gedateerd en heeft geen verwarming en dat was goed te merken. De E3 beet het spits af tegen Reiger Boys E2 en deze teams waren erg aan elkaar gewaagd. Veerhuys  zonder de zieke Raouan speelde niet haar beste wedstrijd van het seizoen en lange tijd bleef het 1-1.

In de slotfase kwam de thuisploeg op een 2-1 voorsprong. Met nog een paar minuten op de klok werd dus alles of niets gespeeld en zowaar had dit succes. Eerst maakte Dante de gelijkmaker gevolgd door de winnende goal van Thomas die goed debuteerde.  Een 2-3 overwinning dus voor de koploper.

Veerhuys O13/1

Daarna was het de beurt aan Veerhuys D1. Zij speelden tegen Reiger Boys D1. Veerhuys was compleet en had weinig moeite met de thuisploeg die zich terug liet zakken. Het was dus een kwestie van geduld houden en dat had ook succes. De ruststand was 0-2. Na de pauze was er hetzelfde spelbeeld .Ook nu scoorde de Hoornse ploeg twee maal, waardoor de eindstand 0-4 was. Doelpuntenmakers: Rens, Nick, Stijn en Jesse F. allen 1x.