Veerhuys E1

Veerhuys E2 kampioen

By mei 9, 2014 No Comments

9-5-2014.

In de 1e klasse werd Veerhuys E2 kampioen door in de laatste wedstrijd met 7-2 te winnen van Zwaag. Na de E Stars, C1 en C4 dus de vierde kampioen dit seizoen bij de jeugd. In de E klasse eindigen de beide Veerhuys E teams op de plaatsen 1 en 2 en dat is een hele mooie prestatie. De E2 begon een beetje nerveus en kwam met 0-1 achter, veerhus E2 kampioen 9 mei 2014 3daarna herpakten de boys zich en liep de 55Veerhuys E2 uit naar een grote overwinning. Er zaten enkele fraaie goals bij vanuit de combinatie en bij de tweede paal. Ook een paar mooie schoten vanaf de zijkant troffen doel. In begin van het seizoen hadden de kids het nog lastig maar het team heeft duidelijk progressie gemaakt met deze voorjaarstitel als gevolg. Complimenten derhalve ook voor de coaches Hans en Eddy.

Na afloop waren er medailles, bloemen, kinderchampagne en een mooie beker voor de spelers ter afsluiting van een leuk en leerzaam seizoen. De boys maakten er nog een uitgebreid feest van onder de douche, kortom een mooi stel zo samen.veerhuys e2 kampioen mei 2014 1

Eerder op de avond won de Veerhuys E1 met 3-2 van Hovocubo door onder andere 2 goals van Figo. Bij de E2 scoorden Luca , Finn, Remco, Melle, Twan en Danilo. Fenno speelde sterk in de passing van achter uit. Stijn zijn goal werd afgekeurd en Daan keepte in zijn fraaie blauwe shirt weer zeer sterk. TOP gedaan boys.

Adri