NieuwsVeerhuys E1

Veerhuys E1 wint met 7-0 van Marlène

By september 14, 2019 september 17th, 2019 No Comments

13-9-2019.

Het was de vuurdoop voor Veerhuys O11-1. Het team speelde in een fraai tenue voor de eerste maal samen. De tegenstander was het sterke Marlène. In de kleedkamer had Adri een eenvoudige tactiek uitgelegd hoe de bezoekers te verslaan. De kids hielden zich hier prima aan en speelden een prima wedstrijd die uiteindelijk met 7-0 werd gewonnen.

Het zag er in de eerste helft niet naar uit dat de uitslag zo groot zou worden, want Marlène heeft een goed team en hun spelers zijn gemiddeld ook iets ouder. De wedstrijd ging gelijk op. Marlène zakte in naar een 3-1 systeem bij balverlies en dat hadden we ook verwacht. Voor Veerhuys maakte Dante in de eerste helft de 1-0 en dat bleek ook de ruststand.

Na de pauze bleef Veerhuys de aanval zoeken. Nick scoorde twee maal en Charlie maakte de 4-0.  De wedstrijd was in de tas maar het team bleef scherp. Marlène kreeg ook kansen, maar Matthijs keepte sterk en hield de nul. Rens, Arjen en een vrije trap van Nick bepaalden de eindstand op 7-0 en dat is een zeer goede prestatie van het nog zeer jonge team.

Gefeliciteerd boys.