NieuwsVeerhuys E1

Veerhuys E1 wint bij Bluedesk ondanks falende arbiter (2-3)

By maart 7, 2020 No Comments

6-3-2020.

Veerhuys moest uit spelen in de hal Hoornse Vaart te Alkmaar. Het was voor sommigen lastig om de hal tijdig te bereiken vanwege allerlei files rond Alkmaar, maar gelukkig was iedereen toch tijdig aanwezig. De KNVB had zowaar een arbiter op de wedstrijd gezet maar dat bleek geen groot succes.

KLITSIE SHOW

De heer KLITSIE was de arbiter en het werd dan ook een Klitsie wedstrijd.  Die naam zullen we niet snel vergeten. Veerhuys dat opbouwend voetbal speelt werd regelmatig terug gefloten voordat keeper Matthijs aan de opbouw kon beginnen en dat gaf heel veel verwarring bij onze jonkies. Soms was dat fluiten terecht maar evenveel ook niet. Zeer verwarrend allemaal dat het de Klitsie show werd en bovendien ook zeer irritant. Ook werd bijna iedere inschop afgefloten vanwege voet fouten en dat gebeurde in totaal zo’n twintig keer. Het lijnen spel in deze hal was dan ook kleurrijk zullen maar denken.

Veerhuys raakte hierdoor aardig uit het normale ritme en Bluedesk kwam op een 1-0 voorsprong. De tegentreffer liet echter niet lang op zich wachten. Dante scoorde de gelijkmaker. Een prima actie van Arjen werd met een schot afgerond en dat betekende 1-2.  Toen Veerhuys na een mooie combinatie aanval bij de tweede paal de bal kon vrij kon intikken achter keeper van Bluedesk die ook Klitsie heette floot arbiter Klitsie af voor de rust. Een schandalige partijdige handeling die veel irritatie veroorzaakte. De KLITSIE show was echter nog niet over want niet veel later kreeg de thuisploeg ook nog een penalty cadeau. Het schot belandde echter op de paal. Ook werd er nog een doelpunt van Veerhuys afgekeurd zonder reden.  Het was wederom Arjen die voor Veerhuys raak schoot  na een actie door het midden (1-3). Daarna kreeg Arjen nog bijna een tijdstraf maar dat gebeurde gelukkig niet. Door een verkeerde pass achterin kon Bluedesk nog op 2-3 komen, maar verder liet de koploper het niet komen. Het was geen leuke wedstrijd en Veerhuys had ook niet de scherpte deze avond. Het team heeft echter alle wedstrijden tot op heden gewonnen en gaat  ook in de voorjaarscompetitie riant aan de leiding.

De volgende tegenstander voor Veerhuys E1 is Marlène. Vandaag staat er voor de kids weer een training op het programma.