NieuwsVeerhuys E1Veerhuys E2

Veerhuys E1 op weg naar najaarstitel na 2-5 winst op Marlène. Dante 3x. Veerhuys E2 wint ook.

By november 3, 2019 No Comments

1-11-2019.

Veerhuys O11/1 speelde uit in Heerhugowaard. Locatie hal De Draai. Veerhuys dat zonder puntverlies aan de leiding gaat trof de nummer twee FC Marlène O11/1.

Het was geen hele makkelijke wedstrijd. Veerhuys was een beetje slordig in de passing en niet iedereen had het vizier op scherp. Dat gold niet voor Dante want hij scoorde de 1-0. Toen Krijn doelpunt nummer twee maakte was dat verdiend ondanks dat ook Marlène de nodige kansen kreeg. Keeper Matthijs redde echter een aantal malen fraai. Toch wist de thuisploeg voor de pauze de aansluitingstreffer te maken. In het tweede bedrijf vergrootte Charly de voorsprong naar 3-1 en daarna scoorde Dante nog twee maal op rij met links. In de slotfase maakte Marlène 2-5.

Marlène zakt door deze nederlaag naar plek drie terwijl Veerhuys ongenaakbaar op weg is naar het eerste kampioenschap.


Veerhuys E2 wint met 6-4 van SVW E1

Onze jonge spelers van O10  (o11/2) wonnen met 6-4 van een tegenstander waarvan eerder dit seizoen nog van werd verloren. Er werd keihard gewerkt door iedereen en bij de tweede paal werd twee maal gescoord door de geel hemden. Ook in de dekking is vooruitgang geboekt en zo was het een succesvolle avond met een verdiende overwinning. Goed gedaan boys twee overwinningen op rij.