MededelingenVeerhuys E1Veerhuys E2

Veerhuys E1 ongeslagen KAMPIOEN

By december 3, 2016 No Comments

20161203-e1-0022-12-2016.

De wedstrijd moest nog wel even gewonnen worden van de nummer twee Veerhuys E2, dat door veldvoetbal  voor de Deen cup de coaches en 4 spelers miste. Gelukkig vielen van de E3 Lucas, Demy en Fawzi prima in. Het werd een 3-0 overwinning voor Veerhuys E1 dat een bijzonder sterk team is. Alle wedstrijden werden gewonnen. In januari start ook voor hen de nieuwe E poule, zodat zij meer weerstand zullen krijgen.

Veerhuys JO11-1 pakt de titel!

Vandaag stond de wedstrijd tegen Veerhuys JO11-2 op het programma met als inzet het kampioenschap waarbij JO11-1 vooraf 3 punten meer had en een beduidend beter doelsaldo. Maar alles was in principe nog mogelijk. JO11-1 had slecht een wissel en ook JO11-2 had de nodige invalkrachten rondlopen.

Vanaf het begin had de JO11-1 het overwicht in de wedstrijd en gaven dit ook niet meer weg. Het spel speelde zich vooral af op het middenveld en de neutrale toeschouwer werd niet echt vermaakt. Echt spannend was het niet. JO11-1 miste automatisme in het spel en het passen en doorlopen zit er nog niet in, waardoor het spel langzaam was en eenvoudig te verdedigen. Ook de bal passen in plaats van brengen is een aandachtspuntje voor de volgende keer.  De JO11-2 kwam er daarnaast sporadisch echt uit en individuele acties moesten het verschil maken. Deze kwamen in de eerst helft uit een afstandsschot van Aloys, een individuele actie van Tyron en een kopballetje (komt nog voor bij zaalvoetbal) van Kiani. 3-0 was hiermee de ruststand en uiteindelijk ook de einduitslag.

Toch was het kampioenschap geheel terecht voor de jongens van de JO11-1 en de blijdschap was er niet minder om na het laatste fluitsignaal van de altijd sterk fluitende Remco. Het waren Adri en Marco die met de bloemen en medailles het veld op kwamen om de jongens te feliciteren met dit terecht kampioenschap. Mariska maakte nog vlug wat foto’s voor de website en het plakboek, voordat de volgende wedstrijd al weer op het punt van beginnen staat.

Super gespeeld jongens en een kampioen is altijd mooi! In de voorjaarscompetitie gaan we dit kunstje gewoon weer over doen.

Tot slot nog alle lof voor de coach Frits van Leeuwen die er toch elke keer wat moois van maakt en met een ongeslagen status zijn trainer/coach loopbaan is begonnen.