NieuwsVeerhuys E1

Veerhuys E1 eerste KAMPIOEN najaar (12-0 winst op Vennewater)

By november 16, 2019 No Comments

15-11-2019

Veerhuys O11/1 is de eerste zaal kampioen najaar dit seizoen. De thuiswedstrijd tegen Vennewater werd met 12-0 gewonnen. Veerhuys E1 won alle wedstrijden met ruime cijfers en is dus met nog  een kleine maand te gaan nu al kampioen. Dit is een evenaring van de prestatie van de vorige E1 van Veerhuys van twee jaar geleden.

Dante opende voor Veerhuys de score. Damian maakte de tweede goal en uit een assist van Dante scoorde Mark de 3-0. De ruststand werd door Charlie (assist van de goed debuterende Mark) en Dante 5-0.

Na de  pauze ging Veerhuys E1 verder met scoren. Arjan tekende voor nummer zes en Charlie voor goal numero zeven. Aan het mooiste doelpunt van de avond ging een prima combinatie over meerdere schijven met 1 keer raken vooraf, via Mark en Charlie schoot Dante bij de tweede paal raak.  Goal nummer negen was weer van Dante, de assist was ditmaal van de ook goed debuterende Thijs. Een schot uit de hoek van Charlie trof ook doel en een prima schot van Rishano verdiende tevens een applaus. In de laatste seconde bepaalde Charlie de eindstand op 12-0.

Na afloop was er een traktatie voor de spelers van dit leuke Veerhuys team. Er moeten nog wel een paar wedstrijden gespeeld worden, de eerste wedstrijd is uit naar Scagha en daarna volgt nog een thuiswedstrijd tegen Vrone. In december speelt het team op een toernooi in St Pancras.  In januari begint de nieuwe voorjaar competitie en vandaag wordt er ook weer getraind.

Allemaal gefeliciteerd namens het bestuur boys.

Doelpunten makers: Dante en Charlie beiden 4x, Damian, Mark, Arjen en Rishano allen 1x.