Veerhuys E Stars

Veerhuys E top wint Vastenburg veldtoernooi. Alle wedstrijden gewonnen

By mei 24, 2015 No Comments

IMAG096624-5-2015.

Omdat er een team voor het Vastenburg E top toernooi bij Always Forward  had afgezegd was het team van Veerhuys E1 opgeroepen om in te vallen. Veerhuys E top kan niet alleen in de zaal goed uit de voeten, maar ook het veld lieten de boys zien over talent te beschikken. In de poule wedstrijden werd gewonnen van JVC, Schagen en Zaanlandia zonder ook maar 1 tegengoal te hoeven incasseren. Keeper Jaimy en zijn verdedigers gaven niets weg. Ook Jelle was na een lange blessure van de partij en dat was mooi voor onze rappe technicus.  In de finale was de tegenstander gastheer Always Forward E top. De jongens kenden elkaar allemaal en beide teams waren dan ook aan elkaar gewaagd. HV/Veerhuys won met 1-0 door een goal van Jesse en Jim nam na de  fotosessie de wisselbokaal in ontvangst. Uiteraard werden er veel foto’s genomen, maar die plaatsen we nog later hier bij het verslag. Goed gespeeld boys op deze leuke en zonovergoten dag.

Verslag Rober:

Veerhuys  E-top wint overtuigend Vastenburg toernooi

Als invaller mocht het team van het Veerhuys meedoen met het Vastenburg E-top toernooi in Hoorn. Het zogenaamde 9×9 op veld. Toch weer heel wat anders dan zaalvoetbal, tegen sterke E-top teams. Bovendien met een  team wat nog nooit eerder had samengespeeld.

Veerhuys zat in een poule met JVC, Schagen en Zaanlandia.

De eerste wedstrijd was tegen het fysiek sterke JVC. Veerhuys kwam gelukkig op 1-0, doordat een houdbaar schot van Joshua verkeerd werd beoordeeld door de keeper. Vlak hierna werd het 2-0, Jelle bediende Julièn goed, die goed wegdraaide van zijn verdediger en  de bal hard met zijn linker in de bovenhoek schoot. Uitslag 2-0.

De tweede wedstrijd tegen Schagen werd weer gedomineerd, maar de verdediging was stug en hard. Na een stevige overtreding op Julièn in kansrijke positie kreeg Veerhuys een vrije trap vlak voor doel. Jelle schoot hard in en de bal werd op het juiste moment zeer attent verlengd door Aron, 1-0. Veerhuys ging goed door met wat bleek onze mooiste aanval op het toernooi. Jelle zette de aanval weer op naar Jim. Jim gaf een prima voorzet op Julièn die goed voor zijn man kwam en de bal binnen tikte over de keeper, 2-0. Tevens de eindstand. De laatste wedstrijd werd ook gewonnen tegen Zaanlandia met 1-0. Vele kansen, maar de bal wilde er niet in, tot Kai het op zijn heupen kreeg en met een prachtig afstandsschot de bal in de kruising schoot. Ongeslagen winnaar in de eigen poule met als toetje de finale tegen de winnaar van de andere poule, de E-top van Always Forward. Het Veerhuys begon goed en kwam al snel op 1-0. Een voorzet van Aron kwam terecht bij Julièn die de bal goed terug legde op Jesse die met een loepzuiver geplaatste bal raak in het doel schoot. Daarna een grote kans voor Always Forward, maar Jaimy redde prima op een schot van Lucca. Veerhuys leek op weg naar de 2-0 bij een overtal situatie, maar joshua vergat de bal terug te spelen. Yoeri, de keeper van Always Forward hield zijn team lang in de wedstrijd met een aantal goede reddingen. Veerhuys domineerde en kwam niet meer in de problemen en won verdiend dit toernooi. Een prima prestatie van dit gelegenheidsteam op het Vastenburg Toernooi in Hoorn.