Veerhuys E Stars

Veerhuys E-stars West 1 en landskampioen

By april 20, 2014 No Comments

55In de woensdagcompetitie hadden de Veerhuys E Stars al  nummer 2 Ajax E1 achter zich gelaten en ook bij het titeltoernooi West 1 was het team van coach Adri onverslaanbaar. Alle vier de20140420-E1-02 wedstrijden werden gewonnen en de coach die al de laatste jaren 4 titels op rij won met de C en de D’s  werd ditmaal met zijn E-Stars, door alle wedstrijden te winnen, ongeslagen kampioen.

De eerste wedstrijd tegen JCK Utrecht liep het team binnen de minuut tegen een 0-1 op. Daarna werden de boys gelijk scherp en werd er met 5-1 gewonnen door onder andere fraaie goals uit combinaties tussen Mitchie en Remco. Omdat er een aantal spelers verhinderd was bij de Stars was Nigel toegevoegd en die deed het ook goed. De tweede wedstrijd was tegen Marlène, dit is een talentvol team met veel potentie en bovendien met een paar toppers  binnen de ploeg. Veerhuys E won echter in weer een prima wedstrijd met 2-0. De derde wedstrijd werd met 5-1 gewonnen en omdat JCK en FCM gelijk speelden was de titel met 1 wedstrijd nog te gaan reeds binnen. Wat een toppertjes deze Veerhuys E spelers, want ook de laatste wedstrijd werd met 1-0 gewonnen.

Omdat de andere districten geen E competitie hebben en Veerhuys dit jaar 20140420-E1-01mede de aanzet heeft gegeven om deze competitie op te starten in West 1 was er  nu de eerste keer de cup met de grote oren voor deze leeftijdscategorie. Nou de eerste West 1 en landstitel E is binnen. Hij gaat naar Hoorn. Complimenten ook voor de KNVB dat voor de vaantjes, medailles en de mooie  bekers had gezorgd. De organisatie verliep vlekkeloos.

Op 30 mei speelt de Veerhuys jeugd het eigen Mixed toernooi in de Vredehof. De pilot voor de E jeugd zowel voor de vrijdag teams als voor het woensdag team is ons goed bevallen. De medailles via de club worden uitgedeeld op 30 mei als ook de vakantiegangers weer van de partij zijn.  De coach vindt jullie allemaal toppers. Een speciaal compliment voor aanvoerder Timo, die weer top keepte en de beker in ontvangst mocht nemen.

Team Veerhuys E: Timo, Tiger, Jelle, Mitchie, Jan, Remco, Nigel en Daniel.

Foto’s: Nicolette Beets en André van Diepen