MededelingenVeerhuys D2Veerhuys D3Veerhuys D4Veerhuys E1

Veerhuys E stars goed op Ajax toernooi gelijkspel tegen winnaar Ajax

By januari 12, 2014 No Comments

20140111-E1-00511-1-2014

De Veerhuys  2e jaars E geselecteerden deden mee aan het Ajax boarding toernooi. Het was een hele leuke ervaring voor de jongens en ze verloren geen wedstrijd. Penalty’s deden hen de das om anders hadden ze gewoon in de finales gestaan.

De eerste wedstrijd tegen Sparta Rotterdam werd met 3-1 gewonnen. In deze zware poule was de volgende tegenstander Ajax. De Amsterdammers hadden het beste van het spel maar de slotfase was voor Veerhuys. Het werd een knap gelijkspel 1-1, als Finn iets meer geluk had gehad in de slot minuut  hadden we gewoon gewonnen. Veerhuys keeper Timo daarentegen stond ook als een beer te keepen. Ajax zou later in het toernooi geen punt meer verliezen.

De derde wedstrijd in de poule werd met 3-1 gewonnen van Abcoude o.a. door 2 snelle goals van Daniel. Omdat het doelsaldo van Ajax beter was ging dit team door als nummer 1 in de poule en Veerhuys ging door als nummer twee. In de kwarfinales was Kon.HFC de tegenstander, het werd een zeer spannend 3-3 gelijkspel. Lars scoorde fraai met links de 1-0 en Tiger schoot via afstandschoten  2x binnen. Pingels moesten uiteindelijk de beslissing brengen. Hierin was de tegenstander beter. Veerhuys reikte in het uitgebreide deelnemers veld dus tot plek 5. De finale werd door Ajax met 4-1 gewonnen van UItgeest. Kon. HFC won met 2-3 van Vitesse  en pakte zo de derde plek.

Het geheel was een prima ervaring voor zowel de kids als de ouders. Zeker voor herhaling vatbaar, ook de organisatie op Borghland liep op rolletjes. Dank aan iedereen voor de inzet. Volgende week beginnen de trainingen alsmede de voorjaarscompetities  weer voor alle E groepen.