Veerhuys E Stars

Veerhuys E stars 12-1 tegen Hovo E1

By oktober 29, 2014 No Comments

20141029-ES-00229-10-2014.

Veerhuys E stars was veel te sterk voor Hovocubo E1. Het werd 12-1 voor de thuisploeg in deze eerste wedstrijd van de BVO “competitie.”

In deze competitie is het niveau erg hoog en Veerhuys heeft in alle rust naar een nieuw team toe gewerkt. Het kampioenschap van vorig seizoen was geen gelukstreffer. Het nieuwe team verscheen bovendien met grote selectie en iedereen kreeg speelminuten.  De kids zijn nog lang niet zo ver als ’t vorig jaar, maar er werd de laatste maanden volop getraind om klaar te zijn voor de klus.

Het spliksplinter nieuwe tenue van de Stars is trouwens wel zeer fraai en doet denken aan het oude thuistenue van het Nederlands team. Het tenue kwam regelrecht uit Spanje uit de nieuwe collectie. 20141029-ES-001Kortom alles was tip top in orde. Ook coach Yunus (oud AZ speler ) was van de partij en had dit nog niet verwacht van de Veerhuys kids.  Hovo heeft ook een leuk team, maar het niveau in deze poule is voor het prille team te hoog gegrepen met tegenstanders van naam en ervaring.

Uitblinker Jelle was in de beginfase bij elke goal betrokken en hij vond bovendien de juiste klik met Jesse  en Jayden die ook sterk speelden. Achterin was het nog een beetje nerveus  in de passing voorwaarts, maar dat is een kwestie van wennen. Jozhua had in de spits  de scherpte niet, ondanks vele kansen. Het was niet zijn dag, maar kop op, soms heb je van die dagen. De ruststand was 8-0, dus keeper Daan hield keurig de nul.

In de tweede helft keepte Wout en kreeg Jelle meer rust. Het spelbeeld bleef hetzelfde, waarbij verschillende spelers scoorden voor de Veerhuys E Stars. Wout moest 1 maal capituleren bij een rollertje onder hem door, het zogenaamde grondwerk. De wedstrijd was sportief en de eerste 3 punten zijn binnen.

Ajax E2 is de volgende tegenstander van de Stars en dat is geheel andere koek. Goed blijven trainen boys, jullie hebben het top gedaan. Bij  de foto’s van Lex staat o.a.  de teamfoto.

Op de teamfoto ontbreekt Melle die deze dag verhinderd was.