NieuwsVeerhuys D5Veerhuys E1

Veerhuys D5 en E1 winnen maandag wedstrijden

By februari 24, 2020 No Comments

24-2-2020.

Veerhuys D5

Veerhuys D5 had zich goed voorbereid in de vakantie. Het team had zelf een oefenpot geregeld tegen Reiger Boys D1 en deze wedstrijd  met maar liefst 12-1 winst afgesloten. De doelpunten waren van Cahit 3x, Jacco, Sem en Wesley allen 2x en Brasen, Krijn en Kyvano ieder 1x.

De maandag wedstrijd was een uitwedstrijd tegen concurrent Shagen United D1. Omdat Siem ziek was werd zijn positie aangevuld met Raven. Koploper Veerhuys D5 wist ook deze wedstrijd te winnen en blijft daardoor ongeslagen koploper. In Schagen kwam het team eerst op een 0-1 achterstand. Sem maakte de gelijkmaker en het bleef lange tijd 1-1. Brasen zette Veerhuys D5 op voorsprong en niet veel later vergrootte Sem de voorsprong. Tijn bepaalde  de eindstand op 1-4. En dat was wederom een knappe prestatie van het jonge team.


Veerhuys E1

archieffoto

Veerhuys E1 moest weer op maandag avond thuis tegen Scagha E1 spelen. Dit terwijl toch duidelijk de vrijdag avond is aangevraagd bij de KNVB! De boys hadden mede door de vakantie periode een tijdje niet gespeeld en dat was ook te merken. Het werd een moeizame wedstrijd die winnend werd afgesloten met 3-2. Het was echter wel voor koploper Veerhuys E1 ook de minste wedstrijd van het seizoen. Dante was verhinderd door zijn training bij AZ. Toch had het team genoeg wissels, maar het liep niet zoals gewoon. Scagha kwam op 0-1. Het tempo bij de thuisploeg was laag en ook de passing was te slordig.

 

Na de pauze veranderde de coach de opstelling en toen liep Veerhuys E1 al snel uit naar een 3-1 voorsprong. De goals waren van Arjan, Charly en Thijs. Daarna zakte het spel weer in en konden de bezoekers nog een tegengoal scoren. Veerhuys E1 blijft ongeslagen en blijft ook ruim aan kop gaan. Er wordt gekeken of we voor zaterdag nog een training in kunnen lassen.