NieuwsVeerhuys D3Veerhuys D5

Veerhuys D5 en D3 winnen van Wognum Nicols

By september 24, 2019 september 25th, 2019 No Comments

23-9-2019.

D5 (013-5)

Op deze maandag avond speelden twee Veerhuys teams uit beiden in Wognum. Veerhuys D5 speelde de eerste wedstrijd tegen Nicols D1. Het team kwam al snel aan de leiding door een goal van Brasen. De geelhemden wonnen uiteindelijk met 1-5 door goals van nogmaals Brasen, Tijn, Siem en Kyvano. Tegen het einde van de wedstrijd profiteerde de thuisploeg knap middels een afstandsschot dat doel trof. In deze poule gaan de beide eerste jaars Veerhuys teams D5 en D4 aan de leiding.

D3 (O13-3)

Hierna was  de beurt aan Veerhuys D3 (013-3). Het jonge eerste jaars  team ditmaal zonder Just speelde tegen W.Nicols D1. Al snel kwam Veerhuys via Thijs op een 0-1 voorsprong. Daarna stokte de productie, ondanks dat Veerhuys veel sterker was bleek de juiste vorm niet geheel aanwezig.

Met name in de tweede helft kregen de voorwaartsen legio kansen om de score flink uit te bouwen. Vier maal werd er bij de tweede paal geen doel getroffen, terwijl een eenvoudige intikker genoeg zou zijn geweest. Achterin waren Keith, Mika en Sepp echter soeverein. Zij gaven niets weg, waardoor Veerhuys D3 ook gewoon de derde wedstrijd won.

In de poule gaan de drie Veerhuys teams aan de leiding.