MededelingenVeerhuys D3

Veerhuys D3 wint ook bij Hovo D1 (1-3)

By februari 4, 2016 No Comments

20160203-D3-0013-2-2016.

Op de ongebruikelijke woensdagavond moest de Veerhuys D3 aantreden in sporthal de Opgang tegen thuisploeg Hovocubo D1. Bij Veerhuys ontbraken de geblesseerden Jamie en Jelle vanwege blessures. Laatstgenoemde is weer benaderd door AZ en dat is het rappe talent gegund. Vorig jaar trainde Jelle al bij Ajax en AZ en toen speelde een lastige blessure hem parten. Hij is nu weer op de goede weg. Het Veerhuys talent was op de bank om te kijken. Klasse boy.

De D3 begon goed aan de wedstrijd met een paar flitsende combinaties met als einddoel de tweede paal. De 0-2 voorsprong was dik verdiend en vooral de tweede goal was een zeer fraaie over meerdere schijven. Hovo D1 kreeg in de eerste helft slechts 1 kans. Veerhuys hield de verdediging goed gesloten.

Omdat een paar jongens op de middag nog getraind en gespeeld hadden werd de scherpte in de tweede helft minder. Hovo kon het spel niet maken. De stand was toen al 0-3 en de thuisploeg had het geluk dat de D3 minder scherp was. Een aantal Veerhuys kansen bleef onbenut. Hovo zocht steeds de diepe spits, maar die werd prima aan banden gelegd door Melle en Bowie. Een van richting veranderd schot liet keeper Robin echter kansloos en zo werd de eindstand 1-3 in het voordeel van Veerhuys D3.

Het jonge talenten team is tot op heden ongeslagen in de competitie en gaat aan de leiding in de poule. De goals waren van: Jesse, Jim en Jort. De 3 J’s.

Foto’s Jan