MededelingenVeerhuys D3

Veerhuys D3 imponeert tegen Hovo D1 (6-0)

By april 23, 2016 No Comments

20160422-D3-00222-4-2016.

Vanaf de tribune was het genieten van de jonkies van Veerhuys D3. Het team speelt moeiteloos met een paar E tjes tussen de eerste jaars D en was ook tegen Hovocubo D1 heer en meester. In de eerste helft kwam het team vrij snel op 2-0. Daarna stokte de productie.

Na de wissel van speelhelft kwam de D3 pas echt in vorm. Hert werd uiteindelijk 6-0. Vooral de laatste twee doelpunten waren van pure schoonheid over meerdere schijven met 1 x raken. Bij Hovocubo maakte de coach aan het einde enig amok richting arbitrage, hij gaf daarbij geen goed voorbeeld en dat is jammer. Aan de keeper van Hovo lag het niet die was goed anders was de uitslag nog veel hoger uitgevallen. De coach van de Veerhuys D3 heeft een prima team gesmeed, met veel aanvallend voetbal van hoog niveau. De tactische wissel met aanvoerder Jelle in de punt leverde direct twee doelpunten op.

Complimenten voor het team, wij hebben ervan genoten. Volgend jaar wordt Veerhuys D3 de nieuwe D1 en dat gaat volgens de insiders hoge ogen gooien. Het is een leuk stel samen. Dit was de laatste wedstrijd van de competitie. Ouders en kids sluiten het seizoen af met een gezellige bbq.

Doelpunten: Jesse, Wes, Aeron, Jelle, Nick en Storm.

Foto’s Jan en Sandra