MededelingenVeerhuys D3

Veerhuys D3 imponeert 1-3 winst op en bij Avenhorn D1

By januari 19, 2016 No Comments

20160118-D3-00118-1-2016.

Op de maandag avond spelen is niet ideaal, maar soms kan het niet anders. In de uitwedstrijd bij Avenhorn D1  liet het talententeam Veerhuys D3 zien hoe combinatie zaalvoetbal gespeeld moet worden. De dag ervoor was er een tactische training op een dubbel uur geweest en het positie spel kwam helemaal terug in de wedstrijd. Met de nieuwkomers Jamie en Jort in de gelederen was het team weer compleet, want ook Jim was weer van de partij en niet te vergeten onze kwikzilver vlugge Jelle getooid met azuri  aanvoerdersband. De 5 J’s dus kwamen allen in actie.

Avenhorn D1 had nog geen wedstrijd verloren, maar de kleintjes van Veerhuys lieten zien hoe het spelletje gespeeld moet worden. Er werd over meerdere schijven prima gecombineerd in hoog tempo en daar had de thuisploeg totaal geen antwoord op. Avenhorn kwam op voorsprong middels een lage punter in de korte hoek vanaf links, het team zou niet veel meer kansen krijgen, want verdedigend zat het bij de Horinezen wel goed met uitzondering van de beginfase. Veerhuys D3 was zowel tactisch als technisch veel verder dan de opponent.20160118-D3-002

Het was dan ook leuk dat onze E Star speler Jort de gelijkmaker binnen schoot. (Gefeliciteert Jort en ook met het behalen van de volgende ronde bij AZ), en dat geldt ook voor ons talent Storm.  In de tweede helft kwam de Veerhuys trein nog beter op gang. Aeron is ook zo,n speler die zich prima ontwikkelt, het tikkie takka ging over veel schijven. Melle scoorde de 1-2 en was wederom een rots in de branding. De 1-3 werd gemaakt door Jesse die bijna een thuiswedstrijd speelde. Natuurlijk was niet alles deze avond  perfect, de corners lieten bijvoorbeeld nog te wensen over. De coach was echter zeer trots op het vertoonde spel en ook de trainers van de bovenbouw die op de tribune zaten hebben van het team genoten. Omdat we de vrijdag hiervoor ook al moesten spelen is er ’t komende weekend geen wedstrijd. Dan kunnen de boys mooi kijken bij het eerste team  van Veerhuys (koploper in de eerste divisie) dat thuis speelt in de Vredehof tegen de nummer twee (Zeemacht).

Veerhuys D3 staat nog immer ongeslagen op plek 1 in de poule. Top gedaan boys.