NieuwsVeerhuys D2Veerhuys D3

Veerhuys D2 en D3 in balans 2-2

By oktober 19, 2019 No Comments

18-10-2019.

In de Vredehof hal speelden de Veerhuys teams O13-2 en O13-3 tegen elkaar. Het was een wedstrijd tussen twee compleet verschillende speel stijlen Veerhuys D3 had het merendeel balbezit en hield het speelveld breed, terwijl Veerhuys D2 veel meer de bus parkeerde en op de counter gokte. Het resultaat een 2-2 gelijkspel.

Veerhuys D2 kwam op voorsprong door een goal van Fenna. In de eerste helft maakte Sepp voor de D3 de gelijkmaker. De 1-1 was tevens de ruststand.

Na de pauze zag het talrijke publiek het zelfde spelbeeld. Veerhuys D3 kon moeilijk openingen vinden mede omdat het baltempo te laag was. Als het team al kansen kreeg was keeper Jaap van de D2 op zijn post. Hij kon echter niet voorkomen dat Krijn met een prachtig afstand schot hoog raak schoot in de rechterbovenhoek. Veerhuys D2 bleef echter ook gevaarlijk loeren op de counter. Een afstand schot van Raven werd van richting veranderd en keeper Keith was daardoor kansloos. Het werd nog spannend, maar beide teams kwamen niet meer tot scoren. Eindstand dus 2-2.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel¬† –¬†Klik hier voor alle foto’s op Facebook van Frank Fotograaf Brussel