NieuwsVeerhuys C2Veerhuys D1Veerhuys D4Veerhuys D5

Veerhuys D3, D1 en C2 winnen allen doordeweekse wedstrijden

By maart 5, 2020 maart 6th, 2020 No Comments

4-3-2020.

Ook deze week  kwamen en komen er weer meerdere jeugdteams van Veerhuys in actie. Op deze woensdagavond speelden vier teams.

Veerhuys D5- Veerhuys D4 ( 3-2)

Veerhuys D5 speelde de terugwedstrijd tegen Veerhuys D4 in Hoorn . Deze wedstrijden om de bovenste plaats zijn altijd spannend en ook dit maal was dit niet anders. Koploper Veerhuys D5 had een lastige start, terwijl de D4 juist voortvarend van start ging. Bij beide teams ontbraken  trouwens deze avond spelers vanwege verplichting veldvoetbal elders  en dat was jammer. Het werd dus weer een triller. Veerhuys D4 nam twee maal de leiding via Jip en Shuwie, maar de D5 kwam ook twee maal goed terug via Brasen en Sem. De wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de poule werd pas vlak voor tijd beslist.  Topscoorder Sem maakte de beslissende goal. Hierdoor blijft Veerhuys D5 nog immer ongeslagen aan de leiding gaan.


Vennewater- Veerhuys D1 (2-10)

Veerhuys moest al vroeg uit spelen tegen Vennewater. Het was dus even haasten deze avond, want de wedstrijd werd gespeeld in sportcentrum de Meent in Alkmaar. Dit centrum is geheel vernieuwd en ziet er geweldig uit. Modern, multifunctioneel, fris en ruim van opzet met oog voor details. Menige stad mag jaloers zijn op zo,n sportcentrum, want wat een weelde vanaf de receptie tot en met een rustieke Japanse esdoorn van kunststof als decoratie. Ook de ruime moderne tribunes op meerdere velden verdienen een compliment. Veerhuys D1 trad hier aan omdat de thuisploeg Vennewater in eigen hal geen ruimte had.

Het verschil tussen de beide teams was veel te groot, ondanks dat Veerhuys twee spelers miste. In het begin van de wedstrijd stond het vizier echter nog niet op scherp. Veerhuys kreeg legio kansen maar benutte er geen. Het was Jesse die uiteindelijk de score opende, maar Vennewater kwam daarna snel op gelijke hoogte  Tyrese zorgde voor de 1-2 na een goede assist van Stijn. Omdat sommige Veerhuys spelers  te veel voor eigen succes gingen werden daarna veel kansen ook onbenut gelaten. Vlak voor de pauze vergrootte Nick de voorsprong. De 1- 3 was tevens  de ruststand. Na de pauze startte Veerhuys een stuk sterker, een goed schot van Rens trof doel en Jesse scoorde zijn tweede goal na een assist van Thijs. Een penalty werd benut door Rens en ook Vennewater kreeg een pingel . Dit na een overtreding van Jesper. (2-6). Daarna kwam de thuisploeg er niet meer aan te pas.  Eerst scoorde Tyrese zijn tweede goal en daarna ook zijn derde na  een assist van Nick .  Ook Jesse  wist nog twee maal te scoren. Uitslag 2-10.  Goals: Jesse Fluiter 4x,  Tyrese 3x, Rens  2x en Nick 1x.


Veerhuys C2- Lebo C2 ( 4-1)

Veerhuys O15/2 speelde de return wedstrrijd tegen Lebo  O15/2  ditmaal in Hoorn. De uitwedstrijd in Amsterdam was verloren gegaan door omstandigheden dus er moest nog iets recht gezet worden met als inzet plek 1 in de poule. De boys uit Hoorn  lieten ditmaal ook zien dat ze beter waren en het werd dan ook een dik verdiende 4-1 overwinning voor Veerhuys C2. Klasse gedaan.