Veerhuys D1

Veerhuys D1 zilver op NK (1-3 in finale tegen ZSW)

By mei 14, 2017 No Comments

14-5-2017.

Veerhuys D1 begon het toernooi om de Nederlandse titel  in Amsterdam goed door een mooie 4-0 overwinning op de kampioen van  het district Zuid: Lake Valley. De  goals waren  van Jamie, Melle , Jim en Aeron.

Daarna was de tegenstander ZSW uit Wijchen. Tegen de in competitie  ongeslagen vertegenwoordiger van Oost werd het een gelijkspel (0-0). Met vier punten had de D1 zich nu reeds geplaatst voor de finale en dat gold ook voor de latere kampioen ZSW.

De derde wedstrijd was tegen het Brabantse  FC Eindhoven. Veerhuys was veel sterker maar kwam niet verder dan een moeizame 1-1 via een goal van Melle.

De finale was dus tegen ZSW dat met iets grote jongens speelde dan het Veerhuys team. Een verkeerde pass betekende 0-1 voor ZSW en dat was gelijk in begin van de wedstrijd die slechts 25 minuten duurde. Toen niet lang daarna een afstandsschot doel trof (0-2) moest Veerhuys iets doen om het tij te keren. Keeper Omar werd vervangen door een extra veldspeler en Veerhuys maakte via Jesse de aansluitingstreffer (1-2). Om dat het baltempo bij de Horinezen laag lag werden er niet veel kansen meer uit de overtall gehaald. ZSW profiteerde uit een foutieve pass en kon daardoor makkelijk het verlaten doel vinden. De 1-3 was tevens de einduitslag. Wij feliciteren ZSW met het behalen van de titel.

Veerhuys D1 dat met zelfs nog een paar eerste jaar D’ tjes speelt, draaide een prima seizoen. Helaas was op deze dag  de vorm iets minder, maar met de titel vice landskampioen op zak kun je voor de dag komen. Dank aan iedereen die zich voor ons team heeft ingezet.

Foto’s: Frank Fotograaf Brussel                             Klik hier voor alle foto’s van Frank Fotograaf Brussel.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”271″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]