Veerhuys D1

Veerhuys D1 wint van Limmen (6-3)

By oktober 13, 2018 No Comments

12-10-2018.

De voorwedstrijd van Veerhuys 1  in sporthal de Vredehof ging tussen Veerhuys D1 en Limmen. Omdat de scheids in een file stond werd de eerste helft gefloten door de vader van Lars (dank hiervoor en prima gedaan). Owan opende voor Veerhuys de score vanuit een counter. Veerhuys kreeg heel veel kansen op meer goals maar het vizier stond niet op scherp. Limmen profiteerde wel  middels twee scherpe counters kwam het op een 1-2 voorsprong. Toen ook een vrije trap hoog doel trof werd het zelfs 1-3. Voor de rust scoorde Matthijs met een lobje de aansluitingstreffer.

Na de pauze gooide de coach het roer flink om en ging Veerhuys full press spelen. Uit een corner maakte David de gelijkmaker. Goal nummer vier was ook van David, hier ging een prachtige combinatie aan vooraf over drie schijven met 1 keer raken en met een afronding bij de tweede paal. Goal nummer vijf was eigenlijk een copie van de goal ervoor. Ditmaal scoorde Mike uit een fraaie combinatie via Owan, Matthijs en Mike kon op twee de bal intikken. Limmen kwam eigenlijk niet meer aan aanvallen toe omdat er fel druk werd gezet onder leiding van Ike. De keeper van Limmen was in deze sportieve wedstrijd in goede doen , want hij stopte zeer veel ballen. Toch werd het nog 6-3 omdat Lars de sluitpost wist te verschalken met een boogbal.

Sil kwam vanwege een schorsing deze avond niet in actie en Lucas was niet inzetbaar vanwege een blessure. Beide spelers waren er wel om de boys aan te moedigen en dat was prima. Omdat de nieuwe gele shirts net binnen waren kon er eindelijk een teamfoto worden gemaakt. 

Zondag staat er voor de D1 weer een training op het programma. Tot dan.