NieuwsVeerhuys D3

Veerhuys D1 wint toernooi in Wijchen, Veerhuys D3 knap derde

By januari 10, 2016 No Comments

10-1-2016.

Veerhuys D1 en D3 reisden af naar een groot toernooi in Wijchen. Veerhuys D1 speelde in poule A en Veerhuys D3 speelde in poule B. Op een toernooi moet je de eerste wedstrijd altijd winnen en dat gebeurde ook . De D3 won met 2-0 van Beringe, de doelpunten waren van Jesse en Jamie. Coach Simon was tevreden niet alleen met de uitslag, maar er werd ook goed gespeeld.Het team was tevens compleet aanwezig. De tweede wedstrijd was tegen Gestel deze werd ook gewonnen. Uitslag 1-0. Lees onder verder……

Foto’s en video’s: ouders van Veerhuys D3

20160110-D3-011 20160110-D3-012 20160110-D3-014

De derde wedstrijd werd een 3-0 overwinning. De goals waren van Aeron, Jesse en Melle. Ondertussen won de D1 alles met ruime cijfers ook in hun poule van onder andere de D1 teams van FC Eindhoven, Hommel, zvv Eindhoven en Lake Vally.

De D3 won de volgende wedstrijd ook met ruime cijfers het werd 8-0 tegen ZSW D2. De goals waren ditmaal van Jamie,Wes 2x, Jelle 2x, Aeron 2x en nog een keer Wes.

De laatste wedstrijd in de poule was tegen ZSW/DPN D1. Inzet de eerste plek in poule B. ZSW won met 1-0 en dat betekende dat de D3 tweede was geworden. In de kruisfinales werd uitgekomen tegen de winnaar van poule A en dat was, jawel…………. Veerhuys D1. Die hadden alles namelijk dik gewonnen. De D3 was in deze wedstrijd kansloos. Veerhuys D1 is een topklasse team dat ook niet alleen meer ervaring heeft, maar tevens zijn de boys ook een jaar ouder. Het werd maar liefst 0-6.

Wat restte voor de D3 was de strijd om plek drie tegen FCK de Hommel D1. Dit team verloor in de halve finale van ZSW D1. Het werd een redelijk gelijk opgaande strijd tussen de Brabanders en onze jonkies van de D3. Uiteindelijk werd er met 1-0 gewonnen en dat betekende de derde plaats op dit sterk bezet toernooi. De foto’s bovenaan dit verslag horen bij deze wedstrijd. Lees verder…..

De finale ging tussen de thuisploeg uit Wijchen ZSW D1 en HV/Veerhuys D1. Op het einde van de wedstrijd stond er 0-0 op het scorebord en toen moesten penalty’s de beslissing brengen. Veerhuys D1 was hier het beste in en won het toernooi.

Met twee bekers voor de plaatsen 1 en 3 gingen de teams een hapje eten om vervolgens tevreden uit het Gelderse af te reizen naar West Friesland. Top gedaan boys. In dit verslag staan een paar korte video momenten en een aantal foto’s. Ook worden er later nog meer foto’s bijgevoegd.

Helemaal onderaan in dit verslag staat de teamfoto. Dank aan de ouders voor het app verkeer en de info en speciale dank aan de teamleiders Alex en Simon.