Veerhuys D1

Veerhuys D1 wint play-offs met 7-1 van Vennewater

By april 22, 2017 No Comments

Foto: Frank Fotograaf Brussel

21-4-2017.

Veerhuys O13.1 had de uitwedstrijd al overtuigend gewonnen dus thuis moest tegen Vennewater geen problemen opleveren. De D1 miste de zieke Jamie en de geblesseerden Omar en Aeron. De laatste twee zaten uiteraard wel bij het team op de bank. De wedstrijd werd tot ieders verrassing gehouden in de Kreek alwaar de vloer veel te glad was.

Veerhuys zag Vennewater al snel op 0-1 komen, maar het team werd daarna weer even op scherp gezet. Sjoerd verrichte op goal nog een paar mooie reddingen en toen gaf de thuisploeg o.l.v. Melle en Storm gas. Al snel werd het 3-1 door fraaie goals en daarna liep het team uit naar een grote 7-1 overwinning.

Kampioen Veerhuys D1 krijgt in de finale wedstrijd op 30 april in Amsterdam Marlène als tegenstander. De inzet is dan de titel West.

Goals: Stijn 3x, Jim en Storm beiden 2x.

Van de wedstrijd zijn fraaie foto’s gemaakt door Jan en Frank. 

Foto’s Frank Fotograaf Brussel      Klik hier voor alle foto’s van Frank.
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”264″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]