MededelingenVeerhuys D1

Veerhuys D1 wint ook bij Lesley Boys (2-5)

By oktober 7, 2016 No Comments

20161007-d1-0197-102016.

In de topklasse blijft Veerhuys O13/1 aan kop gaan, want ook ditmaal werd er gewonnen. In Amsterdam was Lesley Boys de gastheer. Bij aankomst was de kantine nog gesloten en de thuisploeg had helaas ook niemand achter de tijdklok, waardoor het lastig was om de wisseltijden in te schatten. Dat de lijnrechter aldaar ook ontbrak was jammer, vervelend was echter dat er nog iemand in de zaal stond te coachen aan de overkant. Het kon allemaal en het beïnvloedde de wedstrijd ook niet.

Veerhuys speelde geen sterke wedstrijd en Lesley Boys bleek een jong team met veel individueel talent te zijn. Toch liep Veerhuys voor rust uit naar 0-3. Doelpuntenmakers Jim, Jelle en Jort. Na de pauze werd er tot twee maal toe slecht uitverdedigd. Gevolg 2-3. De coach greep in toen hij zag dat de thuisploeg de keeper mee liet op komen. Het antwoord was om zelf keeper Omar te wisselen voor een extra veldspeler Melle en dat had gelijk resultaat, want Lesley Boys dat achterin twee spelers van AFC had staan die prima speelden, kwam er niet meer uit.

In de slotfase liep Veerhuys, nadat zeer veel kansen niet afgerond werden toch uit naar een 2-5 overwinning (goals Jesse en Aeron) en konden de meeste  boys tijdig naar een schoolfeest. Omdat de arbiter geen telefoon bij zich had staat de uitslag nog niet verwerkt.

Foto’s Jan