NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D2

Veerhuys D1 wint met 7-1 van WN. Ook winst D2.

By november 16, 2019 No Comments

15-11-2019.

Veerhuys O13/1 liet er ook ditmaal geen twijfel  over bestaan wie de sterkste was. Het team won o.l.v. inval coach Ellen met 7-1 van WN. Omdat dit een voorwedstrijd in de Vredehof was bij team 1 konden sommige kids nog de eerste helft kijken naar het eredivisie duel waarin Veerhuys beduidend sterker was dan Eindhoven.

In de poule van Veerhuys D1 gaat de Veerhuys D3 met 1 punt verschil aan de leiding Veerhuys D1 staat op plek twee . Omdat Veerhuys D2 gisteren ook won (3-2 van Spirit) stijgt de D2 naar plek drie. Omdat er van de D3 zes spelers zijn geselecteerd voor de KNVB veld en dit gelijk valt met de finale wedstrijd D1-D3 van komende woensdag is deze wedstrijd uit het programma gehaald.

Veerhuys O13/1 won dus van Wognum. Dank ook aan Eric die een prima pot floot.  In de eerste helft werd de score geopend door Jesse Fluiter. Tyrese bepaalde de ruststand op 2-0. Na de pauze liep Veerhuys D1 gestaag uit via goals van Nick en Thijs. Wognum scoorde toen 4-1 en daarna  vielen er nog drie Veerhuys goals via Rens en twee maal Jesse Fluiter. Eindstand: 7-1.