Veerhuys D1

Veerhuys D1- Reiger Boys (3-0)

By september 29, 2018 No Comments

Veerhuys JO13-1 keeper Daan na de wedstrijd met Veerhuys 1 speler Mo Darri

28-9-2018.

Koploper Veerhuys D1 ontving in sporthal de Vredehof Reiger Boys. De tegenstander speelt al meerdere jaren in dezelfde opstelling en heeft de beschikking over een paar meiden die goed kunnen voetballen. Bij Veerhuys D1 ontbraken de beide spitsen Sil (blessure  en David (schoolkamp).

Reiger Boys speelde verrassend leuk roulatie voetbal waar sommige van onze boys moeite mee hadden. Vooral aan de linkerkant vielen hierdoor steeds gaten en daardoor moest keeper Daan drie maal handelend optreden. Veerhuys was sterker maar te veel spelers zaten deze avond niet lekker in de wedstrijd . Corners die geoefend waren kwamen niet uit de verf en ook vanuit de beweging werd weinig geschapen. Ike maakte de 1-0 uit een assist van Lars. Een vrije trap voor Veerhuys werd niet benut en pal daarop kregen de bezoekers vanwege een terugspeelbal op de keeper alle ruimte om aan te leggen, omdat de muur ontbrak. Reiger Boys profiteerde niet. De 1-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft maakte Veerhuys het spelveld kleiner en daardoor kregen de bezoekers geen kans meer. Een kopbal van Mike betekende 2-0. Goal nummer drie kwam op naam van Tim, ook hier kwam de assist van de voet van Lars.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Marlene en dan zal de koploper uit een ander vaatje moeten tappen. Marlène is ook nog ongeslagen en is de nummer twee van deze topklasse.