MededelingenVeerhuys D1

Veerhuys D1 KAMPIOEN in topklasse (11-1 winst)

By maart 25, 2017 No Comments

24-3-2017.

Met nog een uitwedstrijd tegen WS voor de boeg is Veerhuys D1 deze vrijdag avond KAMPIOEN geworden van de topklasse. Tegen Marlen D2 werd in sporthal de Vredehof met maar liefst 11-1 gewonnen.

In de eerste helft liep het team van coach Papa al rap uit naar een 7-0 voorsprong. Bij de D1 speelde Jort niet i.v.m. een blessure, Tristan maakte daarom zijn debuut. Ook Jelle die al geruime tijd met een knie probleem kampt kreeg wat speelminuten, omdat Aeron vanwege een blessure rust kreeg. Het team startte overdonderend met fraaie goals. De coach had voor een andere opstelling gekozen. Wes speelde van rechts en Jamie in de spits. Laatstgenoemde scoorde 4 maal, dus missie geslaagd. In de tweede helft wilden de boys iets te veel voor de goals gaan, maar dat mocht. Melle scoorde uit een vrije trap goal nummer 100 voor de D1.

Na afloop waren de kids in de goede stemming om ook nog even Veerhuys 1 aan te moedigen. Zondag staat de voetbalschool weer op het programma. Het team gaat zich nu opmaken voor de play -offs want het uiteindelijke doel in de Nederlandse titel.

Doelpuntenmakers: Jamie 4x, Jesse, Melle beiden 2x, Jim,Wes, Stijn allen 1x.

Er zijn diverse wedstrijd filmpjes en foto’s gemaakt van dit mooie stel.  

Geplaatst door HV Veerhuys op Zaterdag 25 maart 2017

Geplaatst door HV Veerhuys op Zaterdag 25 maart 2017

 

Geplaatst door HV Veerhuys op Zaterdag 25 maart 2017

Top gedaan boys.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”260″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]