Veerhuys D1

Veerhuys D1 Kampioen

By december 18, 2012 No Comments

20121217-D1-kampioen317-12-2012. Gefeliciteerd  toppers van Veerhuys D1 met de titel. In sporthal de Kreek werd de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie gespeeld tegen Hovo D1. Veerhuys D1 won met 5-0. Het was een sportieve wedstrijd die goed geleid werd door arbiter Link en een mooie prestatie van het team van Marc en Adri, want wederom werd de nul gehouden. Ook een prestatie  zonder ook maar 1 gele kaart gedurende de gehele competitie. Na vier titels op rij vonden we het tijd worden om maar eens goed uit te pakken en daarom had de beker het formaat van een een heuse mini pupil. We zullen deze wel hele grote bokaal een mooi plekje geven in onze thuishal.

Voor elke speler was er ook een medaille.20121217-026Veerhuys opende de score door Timothy en voor de pauze maakte Patrick de 2-0, de assist was van Joey. In de tweede helft schoot Jesper met links de 3-0 binnen. Nummer 4 werd afgerond door Patrick, eerst had de bal 2x de paal geraakt en kwam via een kluts uiteindelijk 20121217-D1-kampioen2voor zijn voeten. Patrick schoot raak. De laatste goal was nummer 5, uit een assist van Timothy. Nowel en Tijn speelden sterk in de verdediging,  Max  onze keeper hield wederom de nul en Pepijn was ook niet passeren achter de klok.  Wim overhandigde de bloemen en de bokaal aan de boys, waar Kayra helaas ontbrak vanwege de griep en het voor Daan zijn laatste wedstrijd was vanwege groeipijnblessures. Na afloop was er voor spelers en ouders een drankje en veel patat. Dank aan iedereen die zich voor onze D1 heeft ingezet.

Na de winter zullen er andere poules en misschien ook enkele wisselingen in de teams komen, maar eerst wacht nog het kersttoernooi op 27 december.

Marc en Adri

[nggallery id=34]