MededelingenVeerhuys D1

Veerhuys D1 heel sterk. 0-14 bij Hovo D1. Melle 5x goal

By januari 14, 2017 No Comments

13-1-2017.

Veerhuys D1 heeft niet alleen een heel sterk talentvol team maar ook nog eens een  slimme en ervaren coach. Het team is al lange tijd ongeslagen en liet er ditmaal ook geen gras over groeien. Hovo D1 werd in de Opgang afgedroogd met 0-14. Hovocubo werd in eigen huis vast gezet en kwam niet verder dan steeds een lange bal op de spits. Deze werd echter prima kort gedekt door afwisselend Melle en Jamie.

De thuisploeg kwam geen seconde in het spel en toen Veerhuys coach Adri Papa besloot om met een extra doorschuivende speler het veld breder te maken, kregen de zijkanten spelers van Veerhuys allerlei mogelijkheden om door te stomen via individuele acties  gevolgd door een schot uit de tweede lijn. Zo schoot Melle 3x hoog en hard raak en deden Jamie, Jelle en Jesse hetzelfde (allen 2x). Ook  uit de ingestudeerde corners werd twee maal gescoord door Melle die een hele sterke wedstrijd speelde. Jim en Stijn passeerden de keeper van de zijkanten met lage schoten. Stijn deed dit zeer fraai van rechts en Jim van links. De andere zijkanten spelers waren Arie, die ditmaal niet tot scoren kwam, Wes en Jort die ook regelmatig langs hun directe tegenstanders dartelden. Jesse had nog een prachtige aka die beloond had moeten worden met een goal maar dat lukte helaas niet.

Ja powerplay dus van de titel kandidaat tegen Hovocubo D1 dat enige maatjes te klein was voor de koploper in de topklasse ,Veerhuys D1 . 

Foto’s Jan
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”242″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]