Veerhuys C1Veerhuys D1

Veerhuys D1 en C1 winnen 1e play off wedstrijd om titel West 1

By maart 28, 2014 No Comments

28-3-2014.

De eerste play off wedstrijden zijn door de Veerhuys jeugd gewonnen. De D1 versloeg in de uitwedstrijd Kolping Boys met 0-2. De C1 versloeg in de uitwedstrijd Sandow met 0-4. De thuiswedstrijden zijn volgende week.

De D1 speelde zeer goed in de dicipline en liet Kolping Boys helemaal niet in de wedstrijd komen. Als de thuisclub al gevaarlijk werd stond daar keeper Robin die een uitstekende wedstrijd keepte. Bij de D1 was iedereen aanwezig en dat zal vrijdag in eigen hal niet anders zijn. De finale in Amsterdam is een ander probleem, omdat Hollandia dan met de kids een toernooi heeft in Belgie.

DE C1 had de bal al in het netje na 15 seconden tegen Sandow. Mike schoot binnen.Veerhuys was sterker en bleef de bal goed rond spelen. SDandow leek wat uit de verdediging te komen wat eigenlijk hun eerste en enige kans opleverde. Keeper Lars redde bekwaam op het schot. Rachid maakte de 0-2 uit een combinatie met Robert. Robert schoot zelf de 0-3 binnen uit een onmogelijke hoek. Dit was de ruststand. In de 2e helft speelde de thuisploeg harder en dat leverde een gele kaart op. Rachid maakte uit de overtall de 0-4. De wedstrijd was gespeeld ondanks dat Sandow met een vijfde veldspeler ging spelen. Een compliment aan de Veerhuys C1, als jullie dit blijven opbrengen kan het nog een mooi slot worden.