NieuwsVeerhuys D1Veerhuys D4

Veerhuys D1 – AFC’34 D1 (7-1), Veerhuys D4 wint met 6-1

By maart 12, 2020 No Comments

11-3-2020.

Op deze woensdag avond kwamen twee jeugd teams van Veerhuys in actie. Veerhuys D1 en Veerhuys D4.  Veerhuys D4 speelde thuis tegen Schagen United D2 en won met 6-1. Goals : Brasen en Jip beiden 2x, Tije en Shuwie beiden 1x.


Veerhuys D1

Veerhuys D1 (O11/1) speelde tegen AFC’34 . De tegenstander kwam met een ander team dan in de eerste wedstrijd. Deze spelers waren ouder en groter en het spel van de ploeg uit Alkmaar had meer weg van veldvoetbal. Veerhuys O11/1 kreeg in het begin al veel scoringskansen, de spelers hadden nog een veldtraining in de benen en het vizier stond toen nog niet op scherp. Rens opende uiteindelijk de score, de assist was van Thijs. Niet lang daarna was het Jesse van Diepen die voor de 2-0 zorgde. De mooiste goal van de avond was goal nummer drie. De aanval ging over vier schijven middels 1x raken. De assist was van Nick en Sepp scoorde. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze vergrootte Jesse de voorsprong en daarna waren twee prima acties van Tyrese. Hij legde de bal prima neer bij de tweede paal genoeg om Rens twee malen te laten scoren. Goals uit het boekje dus. AFC’34 kreeg een vrije trap halverwege de helft, deze werd fraai genomen in de rechter boven hoek en was onhoudbaar voor keeper Jesper. De 7-1 kwam wederom van de voet van Jesse van Diepen na een fout van de Alkmaarse keeper. Op de ranglijst blijven Veerhuys Veerhuys D3 (winst eerder deze week) en D1 aan de leiding gaan.

Foto’s Veerhuys