NieuwsVeerhuys C2

Veerhuys C2 – Vennewater C1 gestaakt vanwege nare blessure

By februari 4, 2023 No Comments

3-2-2023.

Veerhuys O15-2 speelde tegen de koploper in de Topklasse Vennewater. Zonder de geblesseerde Arsen begon Veerhuys aan de wedstrijd. Na 5 minuten kwam Vennewater aan de leiding. Het duurde niet heel lang voordat SemK de gelijkmaker in schoot. Een mooie aanname, wegdraaien en vanaf de rechterkant inschieten. Veerhuys speelde goed. Uit 2 countermogelijkheden kwam Vennewater op een 1-3 voorsprong maar de jongens lieten zich niet ontmoedigen. Verdedigend stond het goed en was het lastig voor Vennewater om er goed door te komen. Tim gaf prima leiding aan zijn verdediging. Veerhuys kreeg verschillende kansen en de 2-3 werd gescoord door Mark. Een prima uitbraak door Mark, afleggen aan SemK wiens schot door de keeper werd gestopt en in de rebound door Mark hoog het net in werd geschoten. De gelijkmaker van Thijs via de linkerkant betekende de 3-3. Jammer genoeg wist Vennewater niet lang daarna de 3-4 in te schieten.

Met nog 9 minuten op de klok moest Veerhuys omschakelen na een counter. Tim kwam bij een verdedigende actie kwam heel ongelukkig op zijn arm terecht die gebroken was. De wedstrijd werd gestaakt en Tim werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar zijn arm is gezet en hij de volgende dag wordt geopereerd. Wij wensen Tim sterkte en een voorspoedig herstel!

Het is jammer dat de wedstrijd die zo leuk was om naar te kijken en de jongens het goed speelden op deze nare manier moest eindigen. De KNVB moet uiteindelijk beslissen of de wedstrijd nog moet worden uitgespeeld. Dit zal afhankelijk zijn of de uitslag van deze wedstrijd van belang is voor de plaatsing bij de play-offs.

Van alle Veerhuys doelpunten zie hieronder de beelden.