NieuwsVeerhuys C2

Veerhuys C2 aan kop in topklasse na 2-3 winst bij Castricum O15.1

By september 24, 2022 No Comments

23-9-2022.

Veerhuys O15.2 gaat aan de leiding in de topklasse op de voet gevolgd door Veerhuys C1 dat deze avond niet in actie kwam en dat gold voor meerdere teams deze avond door allerlei omzettingen vanuit de KNVB wedstrijd schema’s.  Voor vanmiddag staat er voor de C2 weer een training op het programma.

Zonder de geblesseerde Tim die op de bank plaatsnam moesten er wat omzettingen gedaan worden in de opstelling. Castricum met een boom van een spits zette wat druk vanaf de middellijn. Het rouleren ging moeizaam doordat de linies te ver uit elkaar speelden. Veerhuys kwam op een 0-1 voorsprong door een inzet van Mark die door een been van de tegenstander in het doel verdween.

Na de wissel kwam Castricum op 1-1 doordat de verdediging de inkomende man bij de tweede paal liet lopen. Veerhuys kreeg verschillende vrije trappen en uitballen tegen wat verbazing opwekte bij spelers en publiek. Nadat Mark door de boomlange spits tegen de grond werd gewerkt kregen we de vrije trap op de stippellijn tegen. De ze werd door Castricum hoog in het doel binnengeschoten 2-1. Ondanks wat irritatie liet Veerhuys zich niet van de wijs brengen en kwam terug op 2-2 en zelfs op voorsprong 3-2 door een doelpunt van Sem K die van richting werd veranderd en een goal van Mark. Matthijs verrichtte enkele goede reddingen en uiteindelijk ging Veerhuys met een overwinning huiswaarts. Goed gedaan mannen.

Door het terugtrekken van verschillende teams en daarmee alle wijzingen in het wedstrijdprogramma kwamen alleen Veerhuys O13-2 en Castricum tegen elkaar in actie en staat er een mooie stand. Veerhuys O15-2 aan kop.