Veerhuys C1

Veerhuys C1 start eerste play off wedstrijd sterk. ( 6-1 winst op Kondo)

By april 7, 2018 No Comments

 

Foto Frank Fotograaf Brussel

6-4-2018

In eigen hal de Vredehof te Hoorn speelde Veerhuys C1 het eerste play-off duel tegen Kondo Budjang. Zij waren de kampioen in de andere topklasse poule van West 1. Veerhuys startte gelijk fel en kreeg drie goede mogelijkheden. Al snel bleken de geelhemden te sterk voor de Zaankantters. Uit een assist van Jan scoorde Jose de 1-0. Uit een corner via Daniel en Jim was het Melle die de rebound binnen schoot (2-0).  De 3-0 liet niet lang op zich wachten, deze goal was van Jose op aangeven van Daniel. Uit een counter scoorde Kondo  de 1-3. Veerhuys was weer even wakker geschut. Uit een assist van Marijn scoorde Jose zijn derde van de avond.  Melle maakte fraai de 5-1 en dat was tevens de ruststand.

Na de wissel was het geheel ietsje minder. Vooral tegen het einde werd er iets te gehaast gespeeld. Goal nummer zes was wederom van Jose, hier ging een mooie combi via Lars en Marijn aan vooraf. Jesse speelde vanwege een blessure niet en Omar is nog immer herstellende. Beiden waren er natuurlijk wel om het team aan te moedigen. Keeper Bart speelde een hele sterke pot. Kortom een dikke pluim voor het hele team. 

Volgende week is de returnwedstrijd. De winnaar plaatst zich voor de finale West 1 (onder 15) op 20 april in sporthal de Kreek. De winnaar hiervan plaatst zich voor het NK op 13 mei in sporthal de Beuk.

Alle foto’s van Frank Fotograaf Brussel
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”325″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
Foto’s van Jan
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”327″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]