Veerhuys C1

Veerhuys C1 pakt titel KAMPIOEN WEST1 (5-2 winst op WS)

By april 21, 2018 No Comments

 

Foto Frank Fotograaf Brussel

20-4-2018.

De kenners hadden deze finale al ruim van te voren voorspeld Veerhuys-WS . Beide teams waren toonaangevend dit seizoen, dus waren de verwachtingen hoog gespannen. De Hoornse ploeg won met 5-2 en prolongeerde hiermee de titel WEST 1. OP 13 mei speelt Veerhuys C1 om de LANDELIJKE titel het finale toernooi in Purmerend in de nieuwe sporthal de Beuk.

De tactiek was  goed door genomen en de geel hemden uit Hoorn begonnen sterk met snel spel en voldoende gif. Jim bracht Veerhuys op 1-0 en uit een afgeslagen aanval kwam WS via de counter weer op gelijke hoogte. De 1-1 was de ruststand. Bij Veerhuys kon topscoorder Daniel Meijers niet ingezet worden vanwege een blessure deze week opgelopen bij de veldtraining. Ook bij WS kon niet iedere AZ speler ditmaal ingebracht worden vanwege veldbelangen, toch speelden er nog drie boys van AZ mee. Na de wissel sloeg Veerhuys C1 toe. Man of the match Jose scoorde twee maal achter elkaar en Lars maakte niet lang daarna de 4-1. Via Jan werd het zelfs 5-1. In de slotfase, inmiddels was de prima keepende  Bart al  vervangen door Omar die na een hele lange blessure zijn eerste speelminuten kreeg, maakte WS via een frommelgoal nog de 5-2 en dat was ook de eindstand. Een top prestatie dus van Veerhuys C1. Namens West zullen zij deelnemen aan het Nederlands kampioenschap op 13 mei te Purmerend. Van de wedstrijd zijn korte film opnames gemaakt en zeer veel foto’s. Deze worden asap bijgevoegd. Top gedaan boys en coaches. Op naar de algehele titel .

Foto’s van Frank Fotograaf Brussel

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”329″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
Foto’s Jan
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”330″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”640″ gallery_height=”480″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”1″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show picture list]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Bij de finale B junioren ging de titel in de laatste minuut naar Limmen. Zij wonnen met 3-2 van Vennewater B1. Vennewater leidde maar maakte het zich zelf in de slotfase  moeilijk door een rode kaart na een elleboog stoot . Ook hun coach kreeg rood vanwege commentaar op de leiding.